PUBLIC NEWS ÖKAR – NYTT REKORD

PUBLIC NEWS fortsätter att öka trots minimala resurser – det visar att det finns en enorm tillväxtpotential vid förnyade satsningar under år 2014. Vi är nu uppe i en bra bit över 100.000 sidvisningar i månaden och för helåret 2013 passerade vi en miljon med 1.052.142 sidvisningar.

Våra läsare återkommer mer regelbundet och stannar längre, genom att fler sidor läses i takt med att vårt publicerade och sökbara material hela tiden ökar.

Vårt fokus är fortsatt politik och ekonomi, samt privatekonomi och investeringar genom att systertidningen PUBLIC BANKING successivt integreras med PUBLIC NEWS. I kulisserna väntar även PUBLIC VOICE och PUBLIC PHOTO. Självfallet skriver vi också om viktiga samhällsfrågor, som skola och utbildning, och även kultur.

Vi fortsätter att öppna upp för fler internationella nyheter och nya perspektiv, bland annat genom kommentarer och referat till internationella händelser; RSS-flöden från internationell media och access till ett urval av fler än 100 länkar (i högerkolumnen längst ned) till svensk och internationell media, politisk- och ekonomisk information,  samt till forskning och kultur världen runt. Urvalet förändras vartefter för att erbjuda det mest relevanta och intressanta för våra läsare.

Till sist kan vi konstatera att vi nu har cirka 5.000 följare (personer som lagt till PN som favoritlänk). Skriv till oss om hur vi kan bli bättre, ge också gärna nyhetstips, tips på ämnen och intressanta länkar etc.

 

PN560360

© foto Micael Kallin

Lämna ett svar