Public Banking flyttar in

Public Banking har redan påbörjat flytten till Public News, med flera nya artiklar om marknad och investeringar. Snart publicerar vi vilka fonder vi utsett till 2014 års vinnare inom olika kategorier, tillsammans med ny och något överraskande fondstatistik.

Bild1

För att automatiskt följa PB’s nyhetsflöde måste du uppdatera den gamla länken till länken nedan, det är endast denna direktlänk som fungerar för den som vill följa Public Banking via rss: https://www.publicnews.se/category/public-banking/

Länken till modersajten Public News är: https://www.publicnews.se där finns också loggan för Public Banking, vilken leder till Public Bankings egen förstasida.

Varumärket Public Banking lever dock vidare, nu som en del av sajten Public News – den nya integrerade sajten har en större bredd med bevakning av både samhälle, kultur, makroekonomi, marknad och investeringar – inklusive aktie & fondanalyser.

Förebilden för nya Public News/Banking är välkända internationella finanstidningar – de har de facto har en större bredd än till exempel svenska dagstidningar, vilka till stor del saknar bevakning av investeringar och privatekonomi.

Ett syfte med att integrerar sajterna, med en gemensam förstasida, är att tidsvinsten av att hantera en istället för två sajter ska användas till att publicera mer om ekonomi och investeringar, dels egna artiklar, dels nyhetslänkar till svenska och internationella finansnyheter.

Public News/Banking är fortfarande under uppbyggnadsskede, vi tar tacksamt emot förslag på hur vi kan bli bättre:

info(at)publicbanking.se eller info(at)publicnews.se

Välkommen till Nya Public News/Banking!

Lämna ett svar